Få rene gulve i ferieperioder

Benyt ferier, fridage og weekends til at vedligeholde virksomhedens gulve. De holder længere, og de ser pænere ud. Grønborg Gulvservice arbejder gerne, når I holder fri.

Se hvor nemt du kan få behandlet dine gulve

 

 

Et velplejet gulv er et smukt gulv

Smukke og velplejede gulve er med til at skabe et sundt og slidstærkt grundlag for hele din virksomhed. 

Virksomheder, hvor der dagligt arbejder mange mennesker, hvor der er høj trafik af kunder og hvor der konstant er gæster, har brug for daglig rengøring for at holde sine gulve rene og velplejede.  

Grønborg Gulvservice har kompetencer og erfaring i at hjælpe virksomheder med at gøre den daglige vedligeholdelse, pleje og rengøring af alle gulvtyper så nem og skånsom som muligt. Vi vejleder og samarbejder med nogle af landets største rengørings- og facility-virksomheder på dette område.

Specialister i gulve og belægninger.

Vi har meget stor erfaring indenfor gulvpleje og er derfor i stand til at vedligeholde alle former for gulve og belægninger. Så uanset om dit gulv er træ, sten, granit, tæpper, vinyl, linoleum, fliser, klinker, beton, epoxy, gummi, stål eller andet, så har vi kompetencen og kan være behjælpelig. Forskellige gulvtyper kræver forskellige behandlinger – det er vores speciale at være alsidige. Vi rengør, finsliber, olie- eller lakbehandler og vedligeholder alle typer trægulve, så de fremstår smukke og ekstra slidstærke. Linoleum kan genopfriskes vha. LinoSlib metoden hvor gulvene nænsomt slibes og pur-behandles, så overfladen fremstår som ny og meget stærkere. Stengulve, klinker og granitgulve opfriskes og genvinder den oprindelige glans. Tæpper pletbehandles, specialrenses og imprægneres. Uanset gulvtype kan de opfriskes på den bedste og mest skånsomme type. Når vores erfarne gulvfolk har behandlet dem vil de atter fremstå meget flotte og slidstærke.

Kontakt Grønborg Gulvservice for mere information på 2235 3555 eller skriv en mail.

Ultimate Web