LinoSlib

Grønborg Gulvservice tilbyder afslibning og PUR-behandling af linoleumsgulve.  

LinoSlib er et nyt koncept, der giver det gamle slidte linoleumsgulv et nyt udseende, samt en endnu stærkere og mere rengøringsvenlig overflade.

Vi tilbyder at opfriske gammelt linoleum, ved at afslibe det og efterbehandle med en PUR - der i de fleste tilfælde giver en stærkere overflade, end ved nyt linoleum.

Ældre gulve af linoleum får ofte et lidt trist og skrammet udseende, og det nye koncept er ikke blot en grundig rensning som tidligere kendt. Det er derimod en gennem ”nyt” gulv med det samme flotte udseende, som da det var nyt - og så med en ny og mat ekstrem stærk og rengøringsvenlig overflade. Sammenlignet med en udskiftning til et nyt linoleumsgulv er denne renoveringsløsning op til 50% billigere; arbejdet tager langt mindre tid; der er mindre larm og svineri; og det færdige gulv har en stærkere og mere rengøringsvenlig overflade.

 

Renoveringsteknik til linoleumsgulve

Renovér dit linoleumsgulv - i stedet for at udskifte det!

Spar tid

LinoSlib larmer og sviner mindre end en udskiftning, hvilket gør at man kan lave flere arealer, mere fleksibelt, uden at være til gene for brugeren.

Spar miljøet

Der bruges væsentligt færre ressourcer, ved LinoSlib end ved udskiftning af hele gulvet.

Spar penge

Rengøringen vil efter behandling med LinoPur, få en væsentlig nedsat friktion mellem gulv og moppe, samt en glattere overflade, hvor snavs ikke kan suge ned. Omkostningen på LinoSlib ligger 40-50% under udskiftningspris, samt en lavere vedligeholdelsesomkostning ift. f.eks. polish.

 

Teknikken

Trin 1: Slibningen med et miljøvenligt rensemiddel LINO PAD POWER CLEAN

Trin 2: Påføring af LINOPURE, som giver linoleumen nyt liv og glans, og som samtidig leverer en slidstærk og vedligeholdelsesfri overflade, perfekt til områder med masser af trafik.

LINOPURE behandlingen er produceret med den største respekt for miljøet og brugerne.

Introduktionen af LINOSLIB behandlingen hænger nøje sammen med den vel gennem testede LINOPURE, der har høj slidstyrke for at leve op til alle former for trafik.

Med certificerede og uddannede fagfolk i denne nye renoveringsteknik, har du med garanti et nyt linoleumsgulv af det gamle.

Se video her

 

Kontakt Grønborg Gulvservice

Kontakt Grønborg Gulvservice for mere information på 2178 7608 eller skriv en mail.

Ultimate Web