Aktuelt


 

 

 

 

God gulvservice skal være fleksibel

Det skal være nemt for vores kunder at bevare fokus på deres professionelle hverdag – også når Grønborg Gulvservice er på besøg.

Siden 1991 har Grønborg Gulvservice gjort det nemt for en lang række af kunder landet over at få behandlet gulve og gulvbelægninger.

Helt rundt på gulvet
Grønborg Gulvservice har rengjort, slebet, behandlet og vedligeholdt alle typer af gulve i danske virksomheder, institutioner og meget mere. Faktisk er vi rundt på mere end 800.000 m2 gulve over hele landet.

De nyeste metoder og produkter
Grønborg Gulvservice anvender udelukkende moderne maskiner, grej og produkter, der er udviklet specifikt af og til den professionelle gulvbranche. Vores tætte samarbejder med Junckers og Ege sikrer, at vi altid er på forkant med de nyeste produkter og håndværksmæssigt mest forsvarlige metoder.

Nænsom behandling med effektive maskiner
Grønborg Gulvservice arbejder effektivt og nænsomt, vi ved hvad hver eneste træsort, gulvtype og -belægning kræver af behandling og vedligeholdelse – og vi sørger altid for at bruge korrekte maskiner og materialer.

Kontakt Grønborg Gulvservice for mere information på 2235 3555 eller skriv en mail

 

           Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

 

Ultimate Web